Parne brane

 

 

 Parna brana - visoko vrijedni izolacijski sloj postavljen ispod termoizolacije, služi sa sprečavanje ulaska vodene pare u termoizolaciju da ne dođe to propadanja termoizolacije. Takozvana parna barijera spriječava prodor vlage u izolacijske materijale i zidove, krovove i stropove. Parna brana se sastoji od potpuno vodonepropusne folije koja se postavlja u zidove, stripove i krovove kako bi štitila toplinsku izolaciju od vlage iz unutrašnjosti zgrade. Kondenzacijska voda se ispušta prema van.Drenaža osigurava da kad pada kiša, voda koja potječe iz vanjskih zidova i poda u podrumu odlazi u tlo. Time se spriječava sakupljanje vode a time i zadržavanje vode u podrumu tj., na podu podruma i vanjskim zidovima. Ona se sastoji od takozvanog drenažnog sloja, filterskog sloja, drenažnog voda i šahteva.

 

 

 

  

Eurovent AKTIV je aktivna paro-izolacijska membrana koja se koristi u stambenim i industrijskim zgradama kao izolacija od isparavanja za zaštitu potkrovlja od previsoke razine vlage. Zahvaljujući promjenjivoj Sd vrijednosti, omogućuje odvođenje vlage iz potkrovlja prema toplinskoj izolaciji i nazad prema potkrovlju. Sprečava takozvani efekt "folijske vrećice", koji zapravo opisuje stvaranje plijesni kao rezultat previsoke vlage, koja može biti uzrok procesa propadanja konstrukcijskog drveta. Visoka kvaliteta proizvoda kupcima jamči miran san, sigurnost i jamstvo trajnosti i zdrave atmosfere u njihovim domovima.

 

 

 

STANDARD N uglavnom pronalazi svoju primjenu kao izolacijski sloj vodene pare u konstrukciji zidova, podova, potkrovlja, krovova i stropova. Također se koristi kao izolacijski sloj ispod podova, npr. podnih ploča. Zahvaljujući svojim značajkama zaštite također se koristi za sve vrste zaštite prozorskih okvira, stranica krovova, uzdignuća tijekom sklapanja i završnih radova.Visoka kvaliteta proizvoda Eurovent® STANDARD N kupcima jamči miran san, sigurnost i jamstvo trajnosti i zdrave atmosfere u njihovim domovima.

 SPECIAL N uglavnom pronalazi svoju primjenu kao izolacijski sloj i regulator razine vodene pare u konstrukciji zidova, podova, potkrovlja, krovova i stropova. Također se koristi kao izolacijski i akustički sloj ispod podova, npr. podnih ploča. Zahvaljujući svojim značajkama zaštite također se koristi za sve vrste zaštite prozorskih okvira, stranica krovova, uzdignuća tijekom sklapanja i završnih radova.Visoka kvaliteta proizvoda Eurovent® SPECIAL N kupcima jamči miran san, sigurnost i jamstvo trajnosti i zdrave atmosfere u njihovim domovima.

 SILVER N pronalazi svoju primjenu kao izolacijski sloj i regulator razine vodene pare u konstrukciji zidova, potkrovlja, krovova i stropova. Također se koristi kao izolacijski i akustički sloj ispod podova, npr. podnih ploča. Zahvaljujući svojim značajkama zaštite također se koristi za sve vrste zaštite prozorskih okvira, stranica krovova, uzdignuća tijekom sklapanja i završnih radova. Visoka kvaliteta proizvoda Eurovent® SILVER N kupcima jamči miran san, sigurnost i jamstvo trajnosti i zdrave atmosfere u njihovim domovima.

 Eurovent DB se uglavnom primjenjuje kao izolacijski sloj i regulator razine vodene pare u konstrukciji zidova, podova, potkrovlja, krovova i stropova. Također se koristi kao izolacijski ispod podova, npr. podnih ploča. Zahvaljujući njegovim značajkama zaštite, također se koristi za sve vrste zaštite prozorskih okvira, linija krovova, uzdignuća tijekom sklapanja i završnih radova. Visoka kvaliteta proizvoda Eurovent DB kupcima jamči miran san, sigurnost i jamstvo trajnosti i zdrave atmosfere u njihovim domovima.

 Eurovent STANDARD ALU se uglavnom primjenjuje kao izolacijski sloj i regulator razine vodene pare u konstrukciji zidova, podova, potkrovlja, krovova i stropova. Također se koristi kao izolacijski i akustički sloj ispod podova, npr. podnih ploča. Visoka kvaliteta proizvoda kupcima jamči miran san, sigurnost i jamstvo trajnosti i zdrave atmosfere u njihovim domovima.