Alkatan i drnažne cijevi

 

 

Alkatan cijevi

 

 Alkatan PEHD vodovodne cijevi su zbog svojih izuzetnih fizičkih, mehaničkih i kemijskih karakteristika, optimalnog odnosa cijene i djelotvornosti, vrhunske kvalitete, jednoslojne polietilenske cijevi za opskrbu pitkom vodom optimalno su rješenje za gradnju sigurnog i dugotrajnog vodovoda.

Materijali: Polietilenske cijevi za vodu proizvedene su iz polietilena visoke gustoće – PEHD.

Svojstva PEHD cijevnih sustava: mala masa, fleksibilnost, kemijska postojanost, postojanost prema utjecajima okoline, mali faktor trenja, ekološka opravdanost, dugotrajna hidrostatska čvrstoća, dugotrajno nepropusni spojevi

 

Kemijska postojanost: Polietilen je poliolefin visoke molekularne mase, s nepolarnom strukturom, što ga čini postojanim prema većini kemikalija. Na svojstva polietilena ne utječe slana voda, slani i kiseli tereni, te gradski i industrijski otpad, što ga čini osobito pogodnim za ugradnju u onečišćena tla.

 

 

ALKATAN CIJEV PN 10

- 1/2" Ø 20

- 3/4" Ø 25

-  1"   Ø 32

- 5/4" Ø 40

U ponudi i ostale dimenzije do 6"

 

 

Drenažne cijevi PVC

  

 Koristimo ih za isušivanje građevinskih i drugih terena koji sadrže velike količine vode. Proizvode se pod imenom ›A‹ DREN cijevi, žute su boje te ispunjavaju zahtjeve standarda DIN 1187, po kojim se ispituje kvaliteta svihsuvremenih proizvođača drenažnih cijevi.

Polaganje drenažnih cijevi obavlja se strojno ili ručno, što ovisi o površini koja se drenira. U poljoprivredi, gdje su velike površine, obavlja se strojno polaganje jer je kvalitetnije i mnogo brže.

Sistem rebraste cijevi posjeduje na svakom perforiranom rebru i dodatni utor-užljebljenje što bitno doprinosi bržem prilazu vode do proreza iz prostora oko drenažnih cijevi.

Drenažne cijevi su raspoložive u promjerima od DN 50 do DN 200, a isporučuju se u kolutovima od 50 m.

 

Drenažne cijevi su raspoložive u promjerima od DN 50 do DN 200

Isporučuju se u kolutovima od 50 m.